Porcijų kiekis : 1
Keksiukai su morkomis – sudėtinės dalys:
400 g miško grybų, galima pakeisti pievagrybiais, bet tokiu atveju skonis mažiau intensyvus bus
90 g morkų
80 g svogūno
25 g mirkytų trintų anakardžio riešutų
5  druskos
3 g pipirų
3 g ciberžolės
Keksiukai su morkomis –  gaminimo žingsniai:
1. Išverdame grybus ir nuvarviname.
2. Kol grybai verda: sumalame šviežias morkas ir didelį svogūną.
3. Sutriname anakardžio riešutus.
4. Nusunkus grybus suberiame visas sudėtines dalis, tame tarpe ir prieskonius, į vieną indą ir sumaišome.
5. Sudedame į keksiukų formeles, geriausia, jei jose būtų įdėti ir popierėliai bei kepame orkaitėje iki +175 C.
Skanaus linki recepto autorė – Dalia S.
Maistinės medžiagos:
Baltymai 18
Riebalai 14
Angliavandeniai 38,7
Kcal – 330

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!