Porcijų kiekis : 1, 155
Grybų troškinys – sudėtinės dalys:
120 g miško grybai, jei neturite, tiks ir pievagrybiai, tik miško grybai vertingesni maistine prasme
60 g morkos
40 g svogūno (vidutinis)
80 g cukinijos
0,5 g druskos
0,2 g juodųjų pipirų
10 g lydyto sviesto
Grybų troškinys – gaminimo žingsniai:
1. Apverdame grybus.
2. Stambiai supjaustome svogūną.
3. Supjaustome šiaudeliais cukiniją ir morkas.
4. Visas daržoves keptuvėje trumpai pakepiname, aukštoje temperatūroje, kad viduje dar būtų trašku.
5. Į tą pačią keptuvę sudedame apvirtus grybus, pabarstome druska ir pipirais bei dar kartu trumpai pakepiname.
Paįvairinimui galima dėti pomidorų, o vietoje cukinijos – baklažanų. Kas mėgsta aštriau – pagardinkite garstyčiomis.
GEras receptas. Viska dar laistem laimo sultimis-labai tinkaĄ
Gaminau su voveraitėmis. Labai skanu. Gaminsiu dar tikrai.