Įdaryti pievagrybiai

Skanaus linki recepto autorė – Simona M.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Kategorija Užkandžiai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Kalorijos 189 kcal

Ingredientai
  

  • 50 g pievagrybių didelių
  • 40 g fetos sūrio
  • 1 skiltelės česnako
  • 7 g alyvuogių aliejaus
  • 10 g Balzamiko padažo
  • 2 g krapų
  • 2 g baziliko

Paruošimas
 

  • Nuplauname pievagrybius ir nupjauname kotelius.
  • Supjaustytą fetos sūrį sumaišome su smulkintomis žolelėmis.
  • Sutriname česnaką, vos vos pašlakstome alyvuogių aliejumi, kad masė suminkštėtų.
  • Gauta mase įdarome pievagrybius, tuomet sluoksniais sudedame česnaką ir fetos sūrį.
  • Pašauname į orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių +180 C, kol sūris šiek tiek pagels.
  • Iškeptus grybus pagardiname balzamiko padažu ir valgome su šviežių daržovių salotomis.

Maistinė vertė

Kalorijos: 189kcal (9%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Užkandžiai
Dieta: Diabetic
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!