Sudėtinės dalys:
100 gr. nevirtų mung pupelių
1 svogūnas
1 a.š. lydyto sviesto
3 skiltelės česnako
1/2  čili pipiras
1 didelis arba 2 nedideli pomidorai
1/2 citrinos sulčių
2 a.š. „Garam Masala“ prieskonių mišinio
1/2 a.š. kumino
Druska
Petražolės arba kalendra
1/4 a.š. turmeriko
2 a.š. maltos kalendros
Gaminimo žingsniai:
1. Pupeles išmirkome.
2. Svogūną supjaustome juostelemis ir pakepame ant lydyto sviesto, kol švelniai pageltonuoja, pagardiname druska.
3. Į tą pačią keptuvę suberiame smulkintą česnaką, čili pipirą, prieskonius ir viską išmaišome.
4. Susmulkiname pomidorą, suverčiame į keptuvę ir šiek tiek pakepiname, kad pomidoras išskirtų sultis.
5. Į daržovių ir prieskonių mišinį suberiame išmirkytas pupeles, jei reikia, pagardiname druska, pašlakstome citrinos sultimis ir sudedame smulkintas petražoles.
6. Valgome su salotų lapais.
Skanaus linki recepto autorė – Agnė