Nuotr. elcofood.com.au
200 kcal
Kaip pavadinsite, taip nepagadinsite – salotų užpilas ar padažas vis tiek apie tą patį. 🙂 

Padažo kiekis 10 porcijų. Kelias dienas galima laikyti šaldytuve. Jei šeima maža – padalinkite kiekius atitinkamai.
Salotų užpilas – sudėtinės dalys:
2 nedideli vienetai „Šarlotės“ svogūnų galvučių
2 skiltelės česnako
6 vienetai džiovintų pomidorų
6-8 vienetai alyvuogių
2 valgomieji šaukštai balzaminio acto
1 valgomas šaukštas šviežių bazilikų
125 ml. alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Salotų užpilas – gaminimo žingsniai:
1. Viską susmulkiname. Pilame alyvuogių aliejų ir balzaminį actą.
2. Dar kartą viską suplakame.
Šaltinis www.aroja.lt
Skanaus