Nuotr. exportersindia.com
Porcijos kiekis : 1 (Kcal 167)
Troškintų kalakutienos kepsniukų sudėtinės dalys:
150 g kalakutienos filė
0,5 g muskato riešuto
2 g čiobrelio žolelių
0,5 g druskos
0,2 g pipirų juodųjų
Troškintų kalakutienos kepsniukių gaminimo žingsniai:
1. Kalakutienos filė supjaustome nedideliais kepsniukais.
2. Filė gabaliukus padaužome su muštuku.
3. Suberiame pipirus, druską, kumyną arba čiobrelius.
4. Palaikome kalakutienos filė gabaliukus šaldytuve ~2 val. Galima ir ilgiau.
5. Kepsnelius kepame be aliejaus, kol mėsa apkeps iš abiejų pusių ir pradės trauktis.
6. Atsargiai į keptuvę su kepsniukais įpilame šilto vandens taip, kad apsemtų mėsą ir patroškiname apie 10 min.
7. Neuždengiame dangčio, palaukiame kol vanduo beveik išgaruos.
Skanaus!