Kalafioro (žiedinio kopūsto) pado pica su mocarela ir pomidorais

Taip, tai ta pica, kurią kepėm jau ne pirmą kartą ir dar kepsime. Labai norėjau padaryti tobulą, išbaigtą ir pasidalinti su Jumis. Pica labai soti. Valgyti lėtai ir pasimėgaujant. Rašo idėjos realizatorė ir nuotraukos autorė Julija Ivanauskienė.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 30 min.
Iš viso 45 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

Picos padui:

  • 1 stick visutinio dydžio kalafijoras (žiedinis kopūstas)
  • 1 stick kiaušinis
  • 100 g Džiugo ar kokio kito kietojo sūrio
  • žolelių mišinys (kokias ir kiek mėgstate)
  • druska (pagal skonį)

Picos viršui:

  • 60 g pomidorai
  • 30 g žalios alyvuogės
  • 45 g Mocarela sūris
  • kietasis sūris pabarstymui
  • bazilikas papuošimui

Paruošimas
 

  • Į smulkintuvą sudedame žiedinį kopūstą, smulkiname.
  • Susmulkintą kalafiorą pakepame šiek tiek ant keptuvės kol išgaruoja drėgmė.
  • Į dubenį, kuriame yra nugarintas kalafioras, suberiame sūrį, dedame kiaušinį, druską ir prieskonius. Viską išmaišome.
  • Ant skardos su kepimo popieriumi, iš turimos masės, suformuoti apskritimą. Kepti 160 laispnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
  • Padui šiek tiek apkepus, sudedame kitus priedus ir dar kelias minutes pakepame orkaitėje, kol išsilydo sūris. Skanaus.
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!