Kalakutienos kotletai su cukinija

Natalija Masevičienė‎, nuotraukos ir idėjos autorė rašo: "Puikiai tinka pietums ir vakarienei. Valgė visa šeima, kad vaikai neaptiktu žalios cukinijos pėdsakų kotletuose, tai teko pagudrauti ir cukiniją nulupau, liko nepastebėta." Autorė šiuos kotletus valgė su salotomis. Ar išbandėte tokius, idėjomis pasidalinkite komentaruose.
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 120 g kalakutienos malta mėsa
  • 1 stick kiaušinis
  • 70 g cukinija
  • 20 g svogūnas
  • 1 stick (skiltelė) česnakas
  • 0,5 tbsp gysločio luobelės
  • 1-2 pinch druska
  • 1-2 pinch mėgiami prieskoniai
  • 5 g lydytas sviestas

Paruošimas
 

  • Sutarkuojame cukiniją, pabarstome druska. Paliekame pastovėti ir nusunkiame susidariusį skysčio perteklių.
  • Į kalakutienos sumaltą mėsą dedame smulkiai sutarkuotą ir nusunktą cukiniją, išspaudžiame česnaką, susmulkintą svogūną, gysločio luobeles, įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius.
  • Visą masę gerai išmaišius, formuojame kotletus.
  • Kotletus apkepame ant lydyto sviesto. Apkepus, užpilame šiek tiek vandens ir troškiname apie 20 min. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Garpuodyje, Orkaitėje, Troškinta, ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!