1 porcija, kcal 271
Sudėtinės dalys:
150 g kaliaropės
100 g pankolio
50 g salotų
20 g kaparėlių (konservuotų)
10 g šviežiai spaustų citrinų sulčių (pagal skonį)
15 g (1 v.š.) alyvuogių aliejaus
4 g česnako
1 g pipirų
1 g druskos
10 g garstyčių padažo
Gaminimo žingsniai:
1. Plonais griežinėliais supjaustyti pankolį ir kaliaropę.
2. Ant salotų išspausti česnaką, užpilti aliejaus, citrinos sulčių, užberti druskos, pipirų, garstyčių ir kaparėlių. Gerai išmaišyti.
3. Į indą sudėti kaliaropę, pankolį ir gražgarstes, užpilti padažu ir išmaišyti.
Skanaus!
Šaltinis : http://www.peninsulafresh.com/content/fennel-and-kohlrabi-salad