Porcijų kiekis: 1, kcal 137
Moliūgų- brokolių salotos – sudėtinės dalys:
100 g moliūgo
100 g brokolio
5 g saulėje džiovinto pomidoro
6 g aliejaus
5 g česnako
1 g rozmarino
1 g druskos
Moliūgų- brokolių salotos – sudėtinės dalys:
1. Brokolius atskiriame nuo koto, sudedame į kiaurąsamtį ir nupilame verdančiu vandeniu.
2. Česnaką nulupame ir kartu su rozmarinu susmulkiname.
3. Moliūgą nuvalome, supjaustome stambiais šiaudeliais ir metame į  įkaitusią keptuvę.
4. Maišydami apkepame iš visų pusių apie 2-3 min., po to sumetame česnaką su rozmarinu ir dar kepame porą min. – prieskoniai turi pradėti skleisti aromatą. Moliūgas turi išlikti traškus
5. Sudedame viską į dubenį salotoms, vytintą pomidorą, jei jis aliejuje, nuspaudžiame servetėle ir susmulkiname, sumetame prie brokolių ir moliūgų į dubenėlį. Pasūdome ir viską gerai išmaišome.
Recepto ir fotografijos autorė – Karina
Skanaus