Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius
Maža porcijaVidutinė porcijaDidelė porcijaDidelė plius porcija
Produktai-sudėtinės dalysSvoris, gSvoris, gSvoris, gSvoris, g
Vištienos krūtinėlė150200200220
Paprika50506060
Česnakas5 (1 skiltelė)5 (1 skiltelė)5 (1 skiltelė)5 (1 skiltelė)
Karis0,20,20,20,2
Druska0,50,50,50,5
Pipirai0,20,20,20,2
Riebalai kepimui6 (1 a.š.)8 (1 a.š.)12 (2 a.š.)12 (2 a.š.)
Mėta (nebūtinai)2222
Kcal214281312334

Gaminimo žingsniai:
1. Vištieną bei papriką supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
2. Kepame uždengtoje keptuvėje su riebalais kepimui (pavyzdžiui, lydytu sviestu) ir šiek tiek vandens.
3. Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).
4. Baigiant kepti galima įdėti mėtos ir palaikyti uždengtoje keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.

5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!