Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius
Maža porcija Vidutinė porcija Didelė porcija Didelė plius porcija
Produktai-sudėtinės dalys Svoris, g Svoris, g Svoris, g Svoris, g
Vištienos krūtinėlė 150 200 200 220
Paprika 50 50 60 60
Česnakas 5 (1 skiltelė) 5 (1 skiltelė) 5 (1 skiltelė) 5 (1 skiltelė)
Karis 0,2 0,2 0,2 0,2
Druska 0,5 0,5 0,5 0,5
Pipirai 0,2 0,2 0,2 0,2
Riebalai kepimui 6 (1 a.š.) 8 (1 a.š.) 12 (2 a.š.) 12 (2 a.š.)
Mėta (nebūtinai) 2 2 2 2
Kcal 214 281 312 334

Gaminimo žingsniai:
1. Vištieną bei papriką supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
2. Kepame uždengtoje keptuvėje su riebalais kepimui (pavyzdžiui, lydytu sviestu) ir šiek tiek vandens.
3. Pagardiname prieskoniais (pagal skonį).
4. Baigiant kepti galima įdėti mėtos ir palaikyti uždengtoje keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.