Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Vidutinė
porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris, g

Svoris, g

Vištienos krūtinėlė150200
Svogūnas3040
Česnakas10 (2 skiltelės)10 (2 skiltelės)
Druska0,50,5
Pipirai0,20,2
Ciberžolė0,20,2
Kmynai11
Citrinos sultys3 (1/2 a.š.)3 (1/2 a.š.)
Riebalai kepimui7 (1 a.š.)10 (1,5 a.š.)
Kcal231310

Gaminimo žingsniai:
1. Vištieną įtriname citrinos sultimis, česnaku ir prieskoniais (pagal skonį). Leidžiame pasimarinuoti bent 30 min. (bet galima gaminti ir iš karto). Iškepame keptuvėje.
2. Susmulkintą svogūną taip pat pakepame keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!