Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius |
||
Maža porcija |
Vidutinė |
|
Produktai-sudėtinės dalys |
Svoris, g |
Svoris, g |
Vištienos krūtinėlė | 150 | 200 |
Svogūnas | 30 | 40 |
Česnakas | 10 (2 skiltelės) | 10 (2 skiltelės) |
Druska | 0,5 | 0,5 |
Pipirai | 0,2 | 0,2 |
Ciberžolė | 0,2 | 0,2 |
Kmynai | 1 | 1 |
Citrinos sultys | 3 (1/2 a.š.) | 3 (1/2 a.š.) |
Riebalai kepimui | 7 (1 a.š.) | 10 (1,5 a.š.) |
Kcal | 231 | 310 |
Gaminimo žingsniai:
1. Vištieną įtriname citrinos sultimis, česnaku ir prieskoniais (pagal skonį). Leidžiame pasimarinuoti bent 30 min. (bet galima gaminti ir iš karto). Iškepame keptuvėje.
2. Susmulkintą svogūną taip pat pakepame keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.