Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Vidutinė
porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris, g

Svoris, g

Vištienos krūtinėlė 150 200
Svogūnas 30 40
Česnakas 10 (2 skiltelės) 10 (2 skiltelės)
Druska 0,5 0,5
Pipirai 0,2 0,2
Ciberžolė 0,2 0,2
Kmynai 1 1
Citrinos sultys 3 (1/2 a.š.) 3 (1/2 a.š.)
Riebalai kepimui 7 (1 a.š.) 10 (1,5 a.š.)
Kcal 231 310

Gaminimo žingsniai:
1. Vištieną įtriname citrinos sultimis, česnaku ir prieskoniais (pagal skonį). Leidžiame pasimarinuoti bent 30 min. (bet galima gaminti ir iš karto). Iškepame keptuvėje.
2. Susmulkintą svogūną taip pat pakepame keptuvėje.
Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!