Sudėtinės įdaryto moliūgo dalys:
1 nedidelis moliūgas
250 g sausų nekepintų grikių
200 morkos
2 svogūnai
200 g pievagrybių
2 saliero kotai
2 skiltelės česnako
1 citrinos sultys
Gaminimo žingsniai:
1. Užmergiame grikius vakare, ryte užverdame,  išjungiame ir keliolika minučių pabrandiname.
2. Morkas, svogūnus, salierus, česnaką sutarkuojame burokine tarka. Pievagrybius supjaustome kūbeliais.
3. Viename dubenyje sumaišome virtus grikius, smulkintas daržoves, pievagrybius.
4. Gautu mišiniu prikemšame išskobtą moliūgą. Kepame orkaitėje +175 C apie 1,5 h., pridengę moliūgo viršų folija, kol šis leisis persmeigiamas medine lazdele.
5. Prieš patiekiant, moliūgą apšlakstome citrinos sultimis.
Skanaus linki recepto autorė – Elvyra K.