Sudėtinės tofu ir pienagrybių troškinio dalys:
5-6 pievagrybiai
100 g tofu sūrio (kieto)
3 g lydyto sviesto
150 g svogūnai
Druska
Pipirai
Mėgstami prieskoniai
Tofu ir pievagrybių troškinio gaminimo žingsniai:
1. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir pakepiname lydytame svieste.
2. Pievagrybius supjaustome riekelėmis ir suverčiame prie jau apkepusių svogūnų, kepame, kol grybai iškeps.
3. Į keptuvę sudedame kubeliais pjaustytą tofu. Kai sūris sušils, pabarstome druska, juodaisiais pipirais bei kitais prieskoniais – pagal skonį.
4. Valgome su pomidorų ir svogūnų salotomis, apšlakstytomis balzaminiu actu.
Į šį patiekalą įdėjus pomidorų pastos ir šiek tiek vandens, gautųsi geras makaronų padažas.
Skanaus linki recepto autorė – Lina G.