Recepto autorė – Jurga. Nuotraukos autorė Sabina Šatė. Nuotraukos autorė rašo: „Rukola keičiu ledo salota. Fetą – varškės sūriu, taip pat labai skanu“
Keptų šakninių daržovių salotos su feta recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 30 min.
Iš viso 40 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 100 g cukinijos
  • 100 g moliūgo
  • 60 g morkos
  • 60 g burokėlių
  • 50 g pastarnoko
  • 30 g paprikos
  • 20 g fetos sūris
  • 10 g gražgarsčių
  • 5 g balzamikas
  • 5 g aliejus
  • 3 g agavos sirupas
  • 5 g citrinos sultys
  • 0,2 g kmynai
  • druska ir juodieji pipirai pagalskonį

Paruošimas
 

  • Sumaišome balzamiką, šlakelį aliejaus, agavos sirupo bei citrinos sulčių.
  • Morkas supjaustome šiaudeliais, pastarnoką ir burokėlį griežinėliais, cukinijas riekelėmis, moliūgą ir paprikas – kubeliais.
  • Viską bent pusvalandžiui pamarinuojame su aliejumi, kmynais, druska ir juodaisiais pipirais.
  • Daržoves dedame į orkaitę, įkaitintą 200C, ir pakepame apie pusvalandį aukštoje temperatūroje.
  • Dubenyje išdėliojame salotas, ant jų sumetame iškeptas daržoves. Pagardiname padažu ir trupintu fetos sūriu. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Orkaitėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!