Kokosų pieno troškinys su vištiena ir špinatais

Kai už lango apniukę ir vėsu, norisi ko nors šilto, viena geresnių išeičių yra toks troškinys. Autorė siūlo gardinti sausoje keptuvėje skrudintomis saulėgrąžomis. Skanu ir sotu! Sako Giedrė Renevė, kuri atsiuntė šį receptą ir nuotrauką. Ačiū.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 120 g vidinė vištienos filė
  • 50 g špinatai
  • 50 ml kokosų pienas 18 proc. riebumo
  • 50 g morkų
  • Prieskoniai: druska, pipirai, česnakų granulės, svogūnų granulės
  • Aštresni prieskoniai: saldi paprika švelnesniam variantui, aitri paprika aštresniam variantui,
  • Ciberžolė
  • 20 g skrudintos saulėgrąžos
  • 8 g lydytas sviestas
  • 10 g cukinijų makaronai.

Paruošimas
 

  • Ant lydyto sviesto apkepame kubeliais pjaustytą vištieną, gardiname druska, pipirais, saldžiąja ar/ir aitriąja paprika, ciberžole, trumpai kartu apkepame ir vieną didelę tarkuotą morką.
  • Paruoštą masę beriam į puodą, užpilame 1 puodeliu vandens, šiek tiek paverdame, dar jei reikia pasūdome.
  • Tuomet sudedame smulkintus špinatus, pilame kokoso pieną. Užvirus - išjungiame.
  • Pilame į lėkštę, gardiname skrudintomis saulėgrąžomis bei cukinijų makaronais. Skanaus

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Troškinta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!