Sudėtinės dalys:
Intensyvaus skonio daržovių sultinys
1 brokolis
1 morka
1 svogūnas
1 šviežia kopūsto galva
1 saliero stiebas
2 pomidorai
1 čili pipiras
Druska
Šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus
Gaminimo žingsniai:
1. Susmulkintą morką ir svogūną patroškiname saulėgrąžų aliejuje.
2. Supjaustome kopūstą, salierą, pomidorus (nulupta odele), iškrapštome sėklytes ir susmulkiname čili pipirą, viską suberiame į verdantį vandenį ir išmaišome įdėję daržovių sultinio.
3. Į puodą suverčiame troškintą morką su svogūnu, pagardiname druska ir verdame kelias minutes, kol sumikštės kopūstai.
4. Nukeliame puodą nuo viryklės ir į sriubą įpjaustome brokolių.
Skanaus linki recepto autorė – Jurga S.
Kopūstų sriuba su pomidorais ir čili
Pasidalinkite!
Subscribe
Prisijungti
0 komentarai
naujausi