
Labai greitai paruošiamas patiekalas su lašiša bei geltonaisias burokėliais. Ar jau išbandėte? Komentaruosite pasidalinkite kaip Jūs gardinate lašišą ją kepdami. Ačiū.
Lašiša orkaitėje su geltonaisiais burokėliais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 220 g lašišos
- 120 g pomidorų
- 100 g burokėlių geltonųjų
- 70 g špinatų
- 70 g žirnelių gali būti ir šaldyti
- persilado pagal skonį
- Himalajų druskos pagal skonį
- laimo žievelės tarkuotos, pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Lašišą įtriname prieskoniais: himalajų druska, persiladas, žaliosios citrinos žievelė ir pipirai.
- Paruoštą lašišą kartu su geltonuoju burokėliu šauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15 min.
- Iškepusią lašišą tiekiame su pasiruoštomis daržovėmis: špinatai, žirneliai ir pomidorai. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 237kcal (12%)Angliavandeniai: 17gBaltymai: 26gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 1gCholesterolis: 61mgNatris: 140mgKalis: 1159mg (58%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 8g (32%)Vitaminas A: 4094µg (512%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 4µg (160%)Vitaminas C: 44mg (55%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 182µg (243%)Kalcis: 82mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 184µg (92%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 89mg (24%)Fosforas: 315mg (45%)Selenas: 41µg (75%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Raminta