
Tinka pietums ir vakarienei. Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta raudona paprika, kepta orkaitėje. Raugintos paprikos įdarytos raugintais kopūstais. Šalia įvairūs žalumynai.
Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta paprika
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 120 g kopūstų raugintų
- 120 g paprikos raudonos, vidutinės
- 110 g kalakutienos maltos
- 30 g svogūno
- 30 g paprikos raugintos
- žalumynų pagal skonį
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
- maltos mėsos prieskonių pagal skonį
Paruošimas
- Raudona paprika nuplaunama, perpjaunama pusiau, išimamos sėklos.
- Paruošiame maltą kalakutienos krūtinėlę: druskos, pipirų, svogūno, maltos mėsos prieskonių.
- Ja įdarome paprikos puseles ir kepame orkaitėje 180ºC temperatūroje 30 – 40 minučių.
- Išimame raugintų paprikų sėklas ir įdarome smulkintais raugintais kopūstais.
- Tiekiame su svogūnų laiškais, krapais, petražolėmis.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 271kcal (14%)Angliavandeniai: 22gBaltymai: 25gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 79mgNatris: 174mgKalis: 646mg (32%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 1011µg (126%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 331mg (414%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 104µg (139%)Kalcis: 112mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 113µg (57%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 43mg (11%)Fosforas: 94mg (13%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Inos Šv