Tinka pietums ir vakarienei. Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta raudona paprika, kepta orkaitėje. Raugintos paprikos įdarytos raugintais kopūstais. Šalia įvairūs žalumynai.
Malta kalakutienos krūtinėle įdaryta paprika recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 40 min.
Iš viso 55 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 271 kcal

Ingredientai
  

  • 120 g kopūstų raugintų
  • 120 g paprikos raudonos, vidutinės
  • 110 g kalakutienos maltos
  • 30 g svogūno
  • 30 g paprikos raugintos
  • žalumynų pagal skonį
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • maltos mėsos prieskonių pagal skonį

Paruošimas
 

  • Raudona paprika nuplaunama, perpjaunama pusiau, išimamos sėklos.
  • Paruošiame maltą kalakutienos krūtinėlę: druskos, pipirų, svogūno, maltos mėsos prieskonių.
  • Ja įdarome paprikos puseles ir kepame orkaitėje 180ºC temperatūroje 30 – 40 minučių.
  • Išimame raugintų paprikų sėklas ir įdarome smulkintais raugintais kopūstais.
  • Tiekiame su svogūnų laiškais, krapais, petražolėmis.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 271kcal (14%)Angliavandeniai: 22gBaltymai: 25gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 79mgNatris: 174mgKalis: 646mg (32%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 1011µg (126%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 331mg (414%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 104µg (139%)Kalcis: 112mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 113µg (57%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 43mg (11%)Fosforas: 94mg (13%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Orkaitėje
Nuotrauka: Inos Šv
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!