Matjes silkės – tai jaunos ir riebios silkės, kurios išskirtinio apdorojimo dėka įgyja švelnių subtilų skonį.
Matjes silkė su jogurtu ir šalotiniais svogūnais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 1 minute
Iš viso 6 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1
Porcijoje 179 kcal

Ingredientai
  

  • 80 g Matjes silkės
  • 100 g vyšninių pomidorų
  • 2 v.š. graikiško jogurto
  • 40 g svogūnų, šalotinių
  • juodųjų pipirų, pagal skonį

Paruošimas
 

  • Supjaustome silkę 1c m storio gabaliukais.
  • Nulupame ir supjaustome šalotinius svogūnus. Perpjauname per pusę pomidoriukus.
  • Į lėkštę dedame graikiško jogurto ir kitus ingredientus, bei pabarstome pipiurkais, pagal skonį.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 179kcal (9%)Angliavandeniai: 9gBaltymai: 19gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 2gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 50mgNatris: 89mgKalis: 601mg (30%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 5g (20%)Vitaminas A: 910µg (114%)Vitaminas B6: 0.4mg (29%)Vitaminas B12: 11µg (440%)Vitaminas C: 17mg (21%)Vitaminas D: 3µg (60%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 8µg (11%)Kalcis: 99mg (12%)Varis: 0.2mg (20%)Folio rūgštis: 33µg (17%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 0.2mg (10%)Magnis: 44mg (12%)Fosforas: 265mg (38%)Selenas: 32µg (58%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Jolanta Račkaitienė
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!