Miežinių perliukų košė su brokoliais ir lukštentomis kanapėmis

Sabina Šatė, kuri atsiuntė idėją ir nuotrauką rašo, kad labai mėgsta tokią košę, o Jūs? Pasidalinkite pastebėjimais komentaruose. Ačiū.
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 35 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams

Ingredientai
  

  • 65 g miežinės kruopos
  • 60 g brokoliai
  • 10 g kietas sūris
  • 5 g kokosų aliejus
  • 1 pinch druska
  • 0,5 tsp lukštentos kanapiu sėklos

Paruošimas
 

  • Vakare kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame. Kas mėgstate skystesnę košę santykis kruopų ir vandens turėtų būti 1:3, o kas mėgstate biresnę 1:2.
  • Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.
  • Po pusvalandžio miežinės kruopos bus tinkamos valgyti.
  • Kai miežinė košė bus paruošta, suplėšome brokolį ir kepame ant kokosų aliejaus, kol šiek tiek suminkštės.
  • Pakepintą brokolį, sudedame ant miežinės košės, viską gardiname kietuoju sūriu ir lukštentų kanapių sėklomis. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Gaminimo būdas: Keptuvėje, ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!