Ar mėgstate košes? Ši ypač tinka pusryčiams. Pasidalinkite pastebėjimais komentaruose.
Miežinių perliukų košė su brokoliais ir lukštentomis kanapėmis recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 40 min.
Mirkymas 12 val.
Iš viso 1 d 40 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 338 kcal

Ingredientai
  

  • 65 g miežinių kruopų
  • 60 g brokolių
  • 10 g kietojo sūrio
  • 5 g kokosų aliejaus
  • 1 žiupsneliai druskos
  • 0,5 a. š. kanapių sėklų lukštentų

Paruošimas
 

  • Vakare kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame. Kas mėgstate skystesnę košę santykis kruopų ir vandens turėtų būti 1:3, o kas mėgstate biresnę 1:2.
  • Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.
  • Po pusvalandžio miežinės kruopos bus tinkamos valgyti.
  • Kai miežinė košė bus paruošta, suplėšome brokolį ir kepame ant kokosų aliejaus, kol šiek tiek suminkštės.
  • Pakepintą brokolį, sudedame ant miežinės košės, viską gardiname kietuoju sūriu ir lukštentų kanapių sėklomis. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 338kcal (17%)Angliavandeniai: 52gBaltymai: 13gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 6gCholesterolis: 8mgNatris: 129mgKalis: 483mg (24%)Skaidulos: 13g (37%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 441µg (55%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 54mg (68%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 62µg (83%)Kalcis: 100mg (13%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 50µg (25%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 99mg (26%)Fosforas: 275mg (39%)Selenas: 28µg (51%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Gaminimo būdas: Keptuvėje, ​Virta
Recepto ir nuotraukos autorė: Sabina Šatė
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!