Porcijų kiekis: 1
Morkų ir jūros kopūstų salotos su sėklomis ir riešutais. Sudėtinės dalys:
50 g jūros kopūstų
100 g tarkuotų morkų
2,5 g česnako skiltelių
2 g sezamų sėklų (juodų ir baltų)
2 g kanapių sėklų
4 g saulėgrąžų sėklų
5 g moliūgų sėklų
2 g kedro riešutų
2 g linų sėmenų
5 g Balzamiko acto
5 g sojų padažo
10 g citrinos sulčių
Jūros kopūstų salotos  – gaminimo žingsniai:
1. Pagal skonį sumaišome balzamiko padažą, sojų padažą ir citrinos sultis.
2. Visus likusius produktus suverčiame į dubenį ir apšalkstome pagamintu padažu, viską gerai išmaišome.
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 8,8
Riebalai – 8
Angliavandeniai – 42,6
Kcal – 267
Skanaus linki recepto autorė – Violeta