
Nuotraukos autorė rašo: "Riešutai prieš tai buvo išmirkyti. Recepte nurodytų kalendrų lapų neturėjau ir nenaudojau. Nes ir nepatinka jos man, skirtingai nuo kalendrų grūdelių. Vietoj jų įberta šaldytų krapų ir puošta morkos lapeliais užaugintais iš morkos galiuko. Labai skanios salotos."
Morkų ir pekano riešutų salotos
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 200 g morkų
- 20 g pekano riešutų
- 10 g kalendros lapų
- 10 g citrinos sulčių
- 5 g raudonosios čili paprikos
- 0,5 g druskos
Paruošimas
- Viską susmulkinti ir sumaišyti. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 227kcal (11%)Angliavandeniai: 24gBaltymai: 4gRiebalai: 15gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 337mgKalis: 774mg (39%)Skaidulos: 8g (23%)Cukrūs: 11g (44%)Vitaminas A: 34087µg (4261%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 27mg (34%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 57µg (76%)Kalcis: 80mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 49µg (25%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 48mg (13%)Fosforas: 125mg (18%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Jolanta Kardelytė