Obuolių deserto sudėtinės dalys (5 porcijos):
12 g razinų
25 g kiaušinio (1 mažas kiaušinis)
50 g varškės
175 g obuolių (vienas vidutinis)
0.5 g cinamono
10 g klevų sirupo, galima keisti agavų, datulių ar kitu sirupu.
Maistinės medžiagos:
Kcal – 289
Deserto gaminimo žingsniai:
1. Obuolius perpjauti per pusę, išskobti šerdį su sėklomis.
2. Varškę ištrinti su sirupu ir kiaušiniais.
3. Šaukšteliu varškės masę, sumaišytą su razinomis, sudėti į paruoštas obuolių puseles, apibarstyti cinamonu.
4. Kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje orkaitėje.
5. Prižiūrėti, kad obuoliai neperkeptų, nesutižtų.
Skanaus!

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!