Porcijų kiekis: 1
Sudedamosios dalys:
200 g obuolių
200 g šaldytų braškių Jei pirksite šaldytų braškių, įsitikinkite, kad sudedamoji dalis yra tik braškės.
Venkite pridėtinių saldiklių, tokių kaip cukraus ir „vaisių sultys“.
50 g besėklių raudonųjų arba juodųjų vynuogių
Vandens pilti nereikia!
Gaminimas:
1. Išimame iš obuolių šerdis ir supjaustome dideliais kubeliais (žievelės pašalinti nereikia).
2. Sudedame obuolių kubelius ir vynuoges į maišytuvą. Plakame iki vientisos masės.
3. Pridedame šaldytų braškių ir maišome iki vientisos masės (neturi būti jokių gabaliukų).
4. Štai ir viskas!
Maistinės medžiagos:
Baltymai – 1,7
Riebalai – 1
Angliavandeniai – 51,4
Kcal – 209