Penkių grūdų (avižos, miežiai, rugiai, kviečiai, skaldyti žirniai) košė su pomidoru, žirneliais. Paragaukite ir įvertinkite patys.
Penkių grūdų košė su pomidorais, žirneliais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g kruopų mišinio
- 15 g pomidorų
- 10 g žirnelių
Paruošimas
- Kruopų miksą užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame uždengus brinkti 5 min.
- Tuomet susiruošiame pomidorus, žirnelius (jei šaldyti, trumpam užpilame verdančiu vandeniu).
- Patiekiame viską kartu.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 233kcal (12%)Angliavandeniai: 50gBaltymai: 6gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 2mgKalis: 118mg (6%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 330µg (41%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 6mg (8%)Vitaminas K: 4µg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 7µg (4%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 16mg (4%)Fosforas: 55mg (8%)Selenas: 10µg (18%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Receptu pasidalino Kristina Valaitienė