Košė kad ir kas rytą. Svarbu tik atrasti geriausią skonį ;)
Perlinės kruopos su spagetiniu moliūgu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 60 g perlinių kruopų
- moliūgo pagal skonį
- lydyto sviesto kepimui
Paruošimas
- Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užvirus išjungiame ir paliekame 5 min. brinkti.
- Moliūgą trumpai pakepiname ant lydyto sviesto.
- Sudedame moliūgą ant kruopų.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 277kcal (14%)Angliavandeniai: 54gBaltymai: 7gRiebalai: 5gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 11mgNatris: 42mgKalis: 562mg (28%)Skaidulos: 10g (29%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 10000µg (1250%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 10mg (13%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 3µg (4%)Kalcis: 42mg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 32µg (16%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 61mg (16%)Fosforas: 184mg (26%)Selenas: 23µg (42%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės