Porcijų kiekis: 1, Kcal 215

Baltagūžio kopūsto salotos – sudėtinės dalys:
120 g baltagūžio kopūsto
60 g šviežio agurko
40 g raudonojo greipfruto sulčių
10 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
1 v.š. aliejaus, kuriame buvo pomidorai
8 g konservuotų kaparėlių
100 g paprikos, šviežios
30 g raudonojo svogūno
50 g konservuotų kukurūzų
20 g saulėgrąžų sėklų
5 g sezamo sėklų papuošimui
0,5 g druskos
Pipirų ir jei mėgstate aštriau – čili pipirų. 

Baltagūžio kopūsto salotos – gaminimo žingsniai:
1. Plonais šiaudeliais supjaustome kopūstą ir stipriai pamaigome.
2. Užpilame raudonojo greipfurto sultimis ir išmaišome.
3. Sudedame juostelėmis supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, šiaudeliais pjaustytą agurką konservuotus kaparėlius,  juostelėmis supjaustyta papriką, raudonąjį svogūną, konservuotus kukurūzus, saulėgrąžų sėklas , druską, pipirus, jei norite aštriau – čili pipirą. Užpilame šaukštu  aliejaus, kuriame buvo pomidorai ir viską gerai išmaišome.
Pagardinti galima šviežiomis petražolių ar alyvuogių, jei norisi kaloringesnio maisto.