
Nuostabaus skonio grybai įdaryti kalakutiena, būtinai išmėginkite ir pasidalinkite kaip pavyko. Gaminate kitaip? Lauksime jūsų patarimų komentaruose.
Portobello grybas įdarytas kalakutiena
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 2 Portobello grybų
- 200 g kalakutienos krūtinėlės
- 40 g cukinijos
- ½ svogūno
- ¼ pomidoro
- 1 skiltelės česnako
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Portobello grybą nuplauname ir nusausiname.
- Sumaltą kalakuto krūtinėlę sumaišome su smulkintomis daržovėmis.
- Į grybą sudedame mėsą.
- Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 30 min.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 139kcal (7%)Angliavandeniai: 8gBaltymai: 24gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gTransriebalai: 1gCholesterolis: 54mgNatris: 237mgKalis: 683mg (34%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 189µg (24%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 8mg (10%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 2µg (3%)Kalcis: 31mg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 43µg (22%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 34mg (9%)Fosforas: 348mg (50%)Selenas: 39µg (71%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Natalija Masevičienė