Porcijų kiekis: 1, kcal 333
Pupelių daigų -sudėtinės dalys:
70 g daigintos sojų pupelių
50 g (1 vnt.) morkos
50 g  agurko
100 g vištienos krūtinėlės
Padažas:
10 g (1 valg. šaukšto) alyvuogių aliejaus
5 g (1 arbat. šaukštelio) balzamiko
5 g (1 arbat. šaukštelio) citrinos sulčių
0,5 g druskos
0,2 g šviežiai maltų pipirų
Pupelių daigų – gaminimo žingsniai:
1. Sumaišome padažo sudėtines dalis
2. Daigintas sojų pupeles, šiaudeliais tarkuotas morkas ir agurkus užpilame padažu.
3. Vištienos file gabalėlius pamarinuojame trupučiu aliejaus, balzamiko padažu ir užpilame mėgstamu prieskonių mišiniu.
4. Mėsą kepame keptuvėje arba ant griliaus.
5. Paruoštas daržoves sudedame į lėkštes, vištienos gabalėlius išdėliojame ant viršaus.
 

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!