Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius

Maža porcija

Vidutinė
porcija

Didelė porcija

Produktai-sudėtinės dalys

Svoris, g

Svoris, g

Svoris, g

Pilno grūdo tortilijos 40 g 40 g 40 g
Rudųjų pupelių 50 100 200
Natūralių rudųjų ryžių (arba juodųjų, raudonųjų ir rudųjų mišinio) 25 50 100
Saulėje džiovintų pomidorų 12 25 50
Ypač tyro alyvuogių aliejaus 1 a.š. (6 g) 1 v.š. (12 g) 2 v.š. (24 g)
Kalendros lapelių Saujelė Saujelė Saujelė
Druskos, pipirų, čili pipiro, česnako Pagal skonį Pagal skonį Pagal skonį
Kcal 291 463 813

Gaminimo žingsniai:
1. Iš vakaro užmerkiame ryžius ir pupeles.
2. Išverdame ryžius ir pupeles (neperverdame, dar turi likti kietoki)
3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
4. Visus ingridientus sutriname smulkintuvu ir suformuojame kotletukus. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame orkaitėje, kol iškeps.