Nuotr. coconutandquinoa.com
Pupelių salotos – sudėtinės dalys:
3/4 st. aduki japoniškų pupelių (japoninės pupuolės)
2 nedidelės morkos
1/2 svogūno
Petražolės arba kalendros lapai
Vyno actas
Ypač tyras alyvuogių aliejus
Juodieji pipirai
Druska
Pupelių salotos – gaminimo žingsniai:
1. Pupeles išvirti (prieš tai pamirkius bent 6 valandas), nusausinti.
2. Morkas nuskusti, supjaustyti smulkiais griežinėliais. Svogūną supjaustyti nedidelėmis riekelėmis, plonai. Smulkiai sukapoti petražoles.
3. Sumaišyti aliejų, actą ir prieskonius užpilui. Tuomet sumaišyti su patiekalu ir leisti šiek tiek pasistovėti, kad persigertų skoniai.

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!