Silkė su cukinija

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Paprastas ir greitai pagaminamas patiekalas, puikiai tiks pietums ar vakarienei ir didžiosioms metų šventėms.

Foto: Natalija

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 150 g silkės file
 300 g cukinijos
 90 g svogūno (vienas didelis)
 8 g šviežūs arba džiovinti krapai
 10 g svogūno laiškų
 5 g lydyto sviesto
 Druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
 1 g cinamono

Paruošimas:

1

Cukiniją sutarkuojame plonais šiaudeliais.

2

Pasikepiname ant lydyto sviesto smulkiai pjaustytą svogūną ir pagardiname druska, pipirais.

3

Silkę supjaustome nedideliais gabaliukais ir dedame į lėkštę.

4

Atvėsusius svogūnus sumaišome su žalia cukinija ir dedame ant silkės.

5

Papuošiame smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 439

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:, ,

Ingredientai

 150 g silkės file
 300 g cukinijos
 90 g svogūno (vienas didelis)
 8 g šviežūs arba džiovinti krapai
 10 g svogūno laiškų
 5 g lydyto sviesto
 Druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
 1 g cinamono

Gaminimo eiga

1

Cukiniją sutarkuojame plonais šiaudeliais.

2

Pasikepiname ant lydyto sviesto smulkiai pjaustytą svogūną ir pagardiname druska, pipirais.

3

Silkę supjaustome nedideliais gabaliukais ir dedame į lėkštę.

4

Atvėsusius svogūnus sumaišome su žalia cukinija ir dedame ant silkės.

5

Papuošiame smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.

Silkė su cukinija