Porcijos: 1, Kcal 439
Salotų sudėtinės dalys:
150 g silkės filė
300 g cukinija
90 g (1 didelis) svogūnas
8 g šviežūs arba džiovinti krapai
10 g svogūno laiškai
5 g lydytas sviestas
Druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį
1,30 g (0,3 a.š.) cinamonas

Salotų gaminimo žingsniai:
1. Cukiniją sutarkuojame plonais šiaudeliais.
2. Pasikepiname ant lydyto sviesto smulkiai pjaustytą svogūną ir pagardiname druska, pipirais.
3. Silkę supjaustome nedideliais gabaliukais ir dedame į lėkštę.
4. Atvėsusius svogūnus sumaišome su žalia cukinija ir dedame ant silkės.
5. Papuošiame smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.