Porcijų kiekis: 1, kcal 320
Daržovių ir žuvies kukulių sriuba – sudėtinės dalys:
200 g baltos menkės žuvies
30 g kiaušinio – surišimui
4 g avižų sėlenų
Daržovių sriubai:
70 g morkos
30 g saliero šaknies
50 g svogūno
100 g šviežio kopūsto
5 g druskos
2 g pipirų juodųjų
Daržovių ir žuvies kukulių sriuba – gaminimo žingsniai:
1. Į baltos žuvies masę sudedame kiaušinius ir avižų sėlenėles. Iš gautos sudėties pasiruošiame nedidelius kukuliukus.
2. Verdame daržovių sultinį. Supjaustome kubeliais morką, saliero šaknį, kopūstą. Svogūno nepjaustome ji įdedame visą. Baigus virti sultiniui jį ištrauksime.
3. Likus iki virimo pabaigos 10 min. sudedame žuvies kukuliukus.
Puikiai tinka valgyti kaip pagrindinį patiekalą.
Recepto autorė – Rasa
Skanaus