Raudongūžių kopūstų salotos – sudėtinės dalys (3 porcijos):
600 g smulkintų raudongūžių kopūstų
100 g  morkos.
100 g salierų stiebų
1 raudona paprika
2 saujos susmulkintų šviežių petražolių, (galima naudoti ir kitas žoleles)
Pusė indelio  Lightened Up Tahini-Lemon užpilo (arba galima pasigaminti visą ir likusią dalį pasilikti kitam kartui)
3 .š.v kanapių sėklų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Labai skanios, gaivios, sveikos, naudingos žmogaus organizmui ir paprastai pagaminamos salotos. Puikiai tinka pietums ir vakarienei.
Raudongūžių kopūstų salotos – paruošimas:
1. Morką skustuku supjaustykite juostelėmis.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 170 C karščio ir kepinkite sėklas maždaug 8-10 minučių. Vėliau išimkite ir palikite jas atvėsti.
3. Nuplaukite kopūstą smulkiai sukapojame bei supjaustome plonais šiaudeliais papriką ir sukapojame salierų stiebus.
3. Kopūsto griežinėlius sudėkite į sietelį ir nuplikykite keliais puodeliais verdančio vandens. Tada gerai nuplaukite šaltu vandeniu, taip kopūstai taps šiek tiek minkštesni. Vėliau kopūstus nusausinkite.
4. Dideliame dubenyje sumaišykite smulkintą salierą, sėklas, paprikos griežinėlius, kopūstus, morkų juosteles, petražoles, druską ir pipirus.
5. Supilkite užpilą ir dar kartą išmaišykite. Skanaus!
Originalus receptas: ohsheglows.com

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!