Salotų sudėtinės dalys:
500 g raudonojo kopūsto
1 mažas raudonas svogūnas
200 g morkos
Mažas pundelis krapų
1 a.š. pankolio sėklų
2 v.š. šalto spaudimo alyvuogių aliejaus
2 v.š. raudono vyno acto
2 a.š. ”Dijon” garstyčių
Salotų gaminimo žingsniai:
1. Susmulkinti kopūstą ir svogūną. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinti krapus. Produktus sudėti į salotinę.
2. Pankolio sėklas sugrūsti iki miltelių. Sudėti į mažą puodelį, įpilti alyvougių aliejaus, acto ir garstyčių. Viską gerai išmaišyti.
3. Padažą užpilti ant salotų ir rankomis gerai išmaišyti.
Pastaba: Patiekti su mėsa, žuvimi ar kitu baltyminiu maistu. Būsite sotūs ir energingi.
Skanaus!
Šaltinis : http://healthystories.com.au/2014/01/red-cabbage-salad-dill-fennel/