Greitai paruošiamas patiekalas. Išbandykite pusryčiams.
Rudų ryžių košė su saulėgrąžų daigais recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
No ratings yet
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 15 min.
Mirkymas 12 val.
Iš viso 1 d 15 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 183 kcal

Ingredientai
  

  • 50 g ryžių natūralių
  • 10 g saulėgrąžų daigų
  • 2 žiupsneliai ožragės juodgrūdės, nemaltos, pagal skonį
  • 0,2 g druskos virimui

Paruošimas
 

  • Išmirkytus per naktį ryžius išverdame su druska.
  • Sudedame saulėgrąžų daigus, juodgrūdę ir ožragę.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 183kcal (9%)Angliavandeniai: 40gBaltymai: 4gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 80mgKalis: 58mg (3%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Kalcis: 14mg (2%)Varis: 1mg (100%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 13mg (3%)Fosforas: 58mg (8%)Selenas: 8µg (15%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: ​Virta
Nuotraukos autorė: Sonata Jadeškienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!