Greitai paruošiamas patiekalas, rašo nuotraukos autorė Sonata Jadeškienė.
Rudų ryžių košė su saulėgrąžų daigais recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Košės, Pusryčiams

Ingredientai
  

  • 50 g natūralūs ryžiai
  • 10 g saulėgrąžų daigai
  • 1 - 2 pinch juodgrūdė, nemalta ožragė pagal skonį
  • 0,2 g druska (virimui)

Paruošimas
 

  • Išmirkytus per naktį ryžius išverdame su druska.
  • Sudedame saulėgrąžų daigus, juodgrūdę ir ožragę.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: ​Virta
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!