Porcijų kiekis: 1

Salotų su Fetaki sūriu sudėtinės dalys:
200 g pomidorų
150 g agurkų
100 g paprika
40 g “Fetaki” sūrio
Užpilui:
10 g citrinos sulčių
5 g balzamiko acto
Salotų su Fitaki sūriu gaminimo žingsniai:
1. Kubeliais supjaustome 2-3 pomidorus, pusę agurko be žieveles bei pusę arba visą raudonąją papriką.
2. Supjaustome Fetaki sūrį.
Ruošiame užpilą:
3. Išspaudžiame pusės citrinos sultis.
4. Įpilame balzamiko acto ir viską sumaišome.
Galima įsiberti linų sėmenų bei sėklų mišinio salotoms. Bet tada kalorijų kiekis didėja. Tiks tiems, kam reikia daugiau kalorijų per dieną.
Recepto autorė – programos dalyvė Žana
Skanaus
Maistinės medžiagos:

Baltymai – 11,0
Riebalai – 9
Angliavandeniai – 20,5
Kcal – 194