Labai skanu ir paprasčiau nebūna. Ar ir Jūs gaminate taip, pasidalinkite savo nuomone komentaruose.
Šaltsriubė su raugintais burokėliais, agurku ir persiladu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
No ratings yet
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Sriuba
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 146 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g kefyro
  • 50 g agurkų
  • 30 g burokėlio rauginto, neapdoroto termiškai
  • 0,3 a. š. persilado prieskonių
  • 0,2 a. š. kanapinės druskos

Paruošimas
 

  • Susmulkiname agurką ir sudedame į indą skirtą gaminamai sriubai.
  • Šalia smulkinto agurko dedame raugintą burokėlį, pilame kefyrą, skaniname persiladu ir kanapine druska. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 146kcal (7%)Angliavandeniai: 14gBaltymai: 7gRiebalai: 7gSočiosios riebalų rūgštys: 4gCholesterolis: 25mgNatris: 594mgKalis: 166mg (8%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 13g (52%)Vitaminas A: 410µg (51%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 3mg (4%)Vitaminas D: 80µg (1600%)Vitaminas K: 4µg (5%)Kalcis: 250mg (31%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 40µg (20%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 13mg (3%)Fosforas: 23mg (3%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Sriuba
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotrauką atsiuntė Audronė Staskevičiūtė Laurinaitienė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!