Silkė su ridiku ir cukinija (iš mitybos plano)

Labai skanus patiekalas ir greitai paruošiamas. Rekomenduojame patiems nusipirkti silkę ir ją išdarinėti, taip išvengsite įvairių maisto priedų.Receptui nuotrauką atsiuntė Natalija Masevičienė. Ačiū. Skanaus linki recepto autorė – Ingrida.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1
Kalorijos 355 kcal

Ingredientai
  

  • 130 g silkės filė
  • 120 g japoninio ridiko (daikono)
  • 100 g jaunos cukinijos
  • 60 g šviežių agurkų
  • 25 g salierų stiebų
  • 40 g raudonojo svogūno
  • 12 ml balzamiko acto
  • 2 g maltų juodųjų pipirų
  • 5 g druskos
  • 5 g krapų

Paruošimas
 

  • Sutarkuojame ridiką, cukiniją, agurkus ir saliero stiebą.
  • Supjaustome kubeliais silkę.
  • Susmulkiname svogūną ir sukapojame krapus.
  • Visus produktus suberiame į dubenį ir gerai išmaišome. Valgome su pilno grūdo duona be kepimo mielių arba bulvėmis, virtomis su lupena.

Maistinė vertė

Kalorijos: 355kcal (18%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!