Labai skanus patiekalas ir greitai paruošiamas. Rekomenduojame patiems nusipirkti silkę ir ją išdarinėti, taip išvengsite įvairių maisto priedų.Receptui nuotrauką atsiuntė Natalija Masevičienė. Ačiū. Skanaus linki recepto autorė – Ingrida.
Silkė su ridiku ir cukinija (iš mitybos plano) recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Iš viso 15 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1
Porcijoje 355 kcal

Ingredientai
  

  • 130 g silkės filė
  • 120 g japoninio ridiko (daikono)
  • 100 g jaunos cukinijos
  • 60 g šviežių agurkų
  • 25 g salierų stiebų
  • 40 g raudonojo svogūno
  • 12 ml balzamiko acto
  • 2 g maltų juodųjų pipirų
  • 5 g druskos
  • 5 g krapų

Paruošimas
 

  • Sutarkuojame ridiką, cukiniją, agurkus ir saliero stiebą.
  • Supjaustome kubeliais silkę.
  • Susmulkiname svogūną ir sukapojame krapus.
  • Visus produktus suberiame į dubenį ir gerai išmaišome. Valgome su pilno grūdo duona be kepimo mielių arba bulvėmis, virtomis su lupena.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 355kcal (18%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!