Foto ir receptas Facebook grupės dalyvės Ritos Žitaveckaitės.
Silkė su šviežiu burokėliu ir moliūgu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 150 g silkė
  • 150 g burokėliai
  • 150 g moliūgai
  • 30 g mėlynasis svogūnas
  • 1 tsp (6g) ypač tyras alyvuogių aliejus
  • 8 g krapai

Paruošimas
 

  • Nulupame burokėlius, moliūgą ir svogūnus. Burokėlius ir moliūgą tarkuojame ypač smulkiais šiaudeliais, o svogūną smulkiai supjaustome. Viską sudedame lėkstėje ir pašlakstome aliejumi, bet jis nėra būtinas nes silkė yra pakankamai riebi žuvis.
  • Silkę supjaustome juostelėmis ir sudedame ant paruoštų daržovių. Ant viršaus pabarstome krapų.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!