Šventėms puikiai tinkantis patiekalas.Foto: Natalija
Sūdyta silkė su cinamonu ir šviežiais burokėliais recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 1 Silkė (sūdyta)
  • 1 šviežias burokėlis
  • petražolės
  • 1 tsp dižono garstyčios
  • pipirai, citrinos sultys

Paruošimas
 

  • Burokėlį sutarkuoti per burokinę tarką, apšlakstyti citrina, palikti valandą.
  • Po to sumaišom su garstyčiom ir smulkintom petražolėm. Silkę lengvai apibarstom cinamonu (galima be jo).
  • Viską susluoksniuojame.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!