Pilnagrūdė, ruginė, bemielė duona su avinžirnių – burokėlių užtepėle, saldaus pieno sūriu, cukinija. Tobulas derinys.
Sumuštiniai su avinžirnių burokėlių užtepėle, sūriu, cukinija
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 90 g duonos pilnagrūdės, bemielės
- 60 g sūrio saldaus pieno
- 50 g cukinijos
- 3 v. š. avinžirnių ir burokėlių užtepėlės
Paruošimas
- Ant pilnagrūdės, bemielės riekės tepame avinžirnių-burokėlių užtepėlę.
- Dedame sūrio riekelę ir cukiniją.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 315kcal (16%)Angliavandeniai: 35gBaltymai: 16gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 7gTransriebalai: 1gCholesterolis: 32mgNatris: 426mgKalis: 341mg (17%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 364µg (46%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 5mg (6%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 6µg (8%)Kalcis: 302mg (38%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 154µg (77%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 55mg (15%)Fosforas: 301mg (43%)Selenas: 19µg (35%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Ina Šv