Porcijų kiekis: 1

Obuolienė su kriaušėmis – sudėtinės dalys:

100 g obuolių
100 g kriaušių
50 g vandens
1 g cinamono
0,3 g malto kardamono
0,1 g malto muskato riešuto
0,2 g gvazdikėlių (nebūtina)

Obuolienė su kriaušėmis – gaminimo žingsniai:

1. Nulupame vaisius ir supjaustome plonomis riekelėmis.
2. Suverčiame vaisius į puodą ir užpilame 100 gr. verdančio vandens. Uždengiame puodą dangčiu ir laukiame kol vanduo užvirs.
3. Užvirus vandeniui, suberiame visus prieskonius ir verdame, kol gausime norimą konsistenciją.

Skanaus linki recepto autorė – Agnė V.

Maistinės medžiagos:
Baltymai – 0,7
Riebalai – 0,7
Angliavandeniai – 28,2
Kcal – 110,2