Raminta atsiuntė nuotrauką ir rašo, kad nustebino patiekalo skonis. Nuotraukos ir idėjos autorė šį patiekalą valgė su sojos padažu ir mėlynojo kopūsto salotomis.
Tofu lakšto daržovių suktinukai su sojos padažu ir riešutų sviestu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 2 tofu lakštai
  • 60 g šparaginių pupelių
  • 60 g cukinijos
  • 50 g morkų
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 v.š. sojos
  • 1 a.š. riešutų sviesto
  • ½ čili pipiro
  • 5 anakardžių riešutų
  • 0,2 g rūkytos paprikos miltelių
  • druskos
  • pipirų

Paruošimas
 

  • Smulkiname norimo dydžio gabalėliais ir pakepiname ant lydyto sviesto: morką, šparagines pupeles, česnaką ir cukiniją.
  • Baigiant kepti daržovėms, pilame sojos padažą, dedame riešutų sviestą, smulkintą čili, anakardžių riešutus. Daržovės turi likti kramtomos konsistencijos.
  • Pakeptas daržoves dedame ant tofu lakšto, susukame, apibarstome rūkyta paprika ir pakepiname ant grill keptuvės. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!