Šis patiekalą galite valgyti su sojos padažu ir mėlynojo kopūsto salotomis. Išbandykite.
Tofu lakšto daržovių suktinukai su sojos padažu ir riešutų sviestu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
No ratings yet
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Chinese
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 324 kcal

Ingredientai
  

  • 60 g šparaginių pupelių
  • 60 g cukinijos
  • 50 g morkų
  • 2 tofu lakštų sojų pupelių sūrio
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 v. š. sojos padažo
  • 1 a. š. riešutų sviesto
  • ½ čili pipiro
  • 5 anakardžių riešutų
  • 0,2 g rūkytos paprikos miltelių
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Morką, šparagines pupeles, česnaką ir cukiniją susmulkiname norimo dydžio gabalėliais ir pakepiname ant lydyto sviesto su druska ir pipirais.
  • Baigiant kepti daržovėms, pilame sojos padažą, dedame riešutų sviestą, smulkintą čili, anakardžių riešutus. Daržovės turi likti kramtomos konsistencijos.
  • Pakeptas daržoves dedame ant tofu lakšto, susukame, apibarstome rūkyta paprika ir pakepiname ant grill keptuvės. Skanaus.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 324kcal (16%)Angliavandeniai: 52gBaltymai: 19gRiebalai: 7gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 1053mgKalis: 640mg (32%)Skaidulos: 7g (20%)Cukrūs: 13g (52%)Vitaminas A: 8770µg (1096%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 65mg (81%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 35µg (47%)Kalcis: 140mg (18%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 66µg (33%)Geležis: 5mg (36%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 78mg (21%)Fosforas: 180mg (26%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Vegan, Augalinis
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto ir nuotraukos autorė: Raminta
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!