Recepto idėją ir nuotrauką atsiuntė Ginte Lan‎. Ačiū.
Tofu su Briuselio kopūstais ir patisonu recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
51 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Išeiga 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g Briuselio kopūstų
  • 70 g patisono
  • 50 g tofu sūrio
  • 30 g paprikos raudonos
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 a.š. kokosų aliejaus
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • baziliko pagal skonį
  • 1 a.š. sojos padažo
  • 0,5 a.š. citrinos sulčių

Paruošimas
 

  • Briuselio kopūstai trumpam laikui panardinami į verdantį vandenį, tačiau turi likti traškūs ir neprarasti spalvos.
  • Patisonai, tofu, raudonoji paprika, česnako skiltelės lengvai pakepami keptuvėje ant kokosų aliejaus.
  • Baigiant kepti skaninam baziliku.
  • Sojos padažą sumaišome su citrinos sultimis ir užpilame ant gaminio.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!