Ar jau išbandėte tofu su Briuselio kopūstais ir patisonais? Pasidalinkite rezultatu komentaruose.
Tofu su Briuselio kopūstais ir patisonu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 149 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g Briuselio kopūstų
  • 70 g patisono
  • 50 g tofu sūrio sojų pupelių sūrio
  • 30 g paprikos raudonos
  • 3 skiltelės česnako
  • 1 a. š. kokosų aliejaus
  • 1 a. š. sojos padažo
  • 0,5 a. š. citrinos sulčių
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį
  • baziliko pagal skonį

Paruošimas
 

  • Briuselio kopūstai trumpam laikui panardinami į verdantį vandenį, tačiau turi likti traškūs ir neprarasti spalvos.
  • Patisonai, tofu, raudonoji paprika, česnako skiltelės lengvai pakepami keptuvėje ant kokosų aliejaus.
  • Pagardiname druska ir pipirais.
  • Baigiant kepti skaninam baziliku.
  • Sojos padažą sumaišome su citrinos sultimis ir užpilame ant gaminio.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 149kcal (7%)Angliavandeniai: 18gBaltymai: 8gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 4gNatris: 405mgKalis: 706mg (35%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 6g (24%)Vitaminas A: 1845µg (231%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 140mg (175%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 181µg (241%)Kalcis: 87mg (11%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 96µg (48%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 54mg (14%)Fosforas: 139mg (20%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto ir nuotraukos autorė: Gintė Lan‎
4.5 2 votes
Patiko? Įvertinkite!