Natalija Masevičienė rašo, kad labai mėgsta tokius derinius. Kaip Jūs? Parašykite savo atsiliepimą komentarų skiltyje.
Tofu su edamame pupelėmis ir ciberžole recepto įvertinimas. Išbandei? Kviečiame įvertinti:
00 balsų
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 20 min.
Iš viso 30 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 110 g tofu sūrio
  • 70 g šaldytų daržovių mišinio žirniai, morkos
  • 50 g edamame pupelių
  • 0,5 a.š. ciberžolės
  • druskos
  • 5 g lydytos sviesto
  • ½ vnt. čili pipirų

Paruošimas
 

  • Ant lydyto sviesto pakepintos šaldytos daržovės, sauja šaldytų Edamame pupelių. apibarstome druska, pipirais, ciberžole, čili pipiru. Pakepame kokias 2- 3 min. priklausomai nuo daržovių kiekio.
  • Ant kitos keptuvės apkepame tofu sūrį.
  • Iškepus daržovėms, tofu sūriui, viską dedame į vieną lėkštę ir valgome. Skanaus.

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Keptuvėje
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!