Tofu su orkaitėje keptais burokėliais, salieru ir morkomis

Raminta atsiuntė idėją ir nuotrauką rašo, kad labai patiko šitas derinukas ir tikrai dar ne kartą gaminsiu.
00 balsų
Pasiruošimas 15 min.
Gaminimas 25 min.
Iš viso 40 min.
Kategorija Pietums, Salotos, Vakarienei

Ingredientai
  

  • 100 g burokėlių
  • 100 g tofu sūrio sojos pieno sūris
  • 70 g morkų
  • 50 g saliero šaknies
  • 50 g lapinių salotų
  • 5 g petražolių
  • 0,5 a.š. pesto
  • 1 v.š. saulėgrąžų
  • 1 a.š. lydyto sviesto

Paruošimas
 

  • Burokėlius nuplauname, įvyniojame į foliją ir iškepame 180 laipsnių orkaitėje.
  • Iškepusius burokėlius nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Burokėliai turi išlikti kramtomos konsistencijos.
  • Tofu supjaustome panašaus dydžio kubeliais ir pakepame ant lydyto sviesto, kol pagelsta.
  • Susmulkiname šiaudeliais morkas ir saliero šaknį, dedame į lėkštę, ten pat salotas, keptą tofu, burokėlius.
  • Ant sausos keptuvės kepiname saulėgrąžas, barstome jas ant salotų, skaniname druska, krapais. Skanaus
Išbandėte šį receptą?Let us know how it was!
Kategorija: Pietums, Salotos, Vakarienei
Dieta: Be glitimo, Augalinis
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Orkaitėje, Šviežia
0 0 vote
Patiko? Įvertinkite!