Topinambų salotos –  sudėtis:
200 g topinambų,
50 g ridikėlių,
100 g agurkas,
10 g svogūnų laiškai,
petražolės
30 g grietinė, 25 proc. riebumo
30 g graikinių riešutų
10 g citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
0,58 g pipirų, 1 g druskos.
Topinambų salotos – gaminimo žingsniai
1. Išspauskite pusę citrinos sulčių,
2. Sutarkuokite topinambus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
3. Ridikėlius, agurkus supjaustykite griežinėliais, arba kubeliais (kaip kam skaniau),
4. Sukapokite graikinius riešutus, svogūnų laiškus, petražoles.
5. Paskaninti pipirais, pagardinti grietine ir išmaišyti.
Šaltinis www.topinambai.lt ir pakoreguota pagal “Sulieknėk sveikai”